Na het overwinnen van mijn kanker was dit letterlijk en figuurlijk de kers op de taart. Dankzij Permanent Mooi voel ik me nu weer op en top vrouw.

C.V. uit M.

Waarom kiezen voor medische cosmetica?

Waarom kiezen voor medische cosmetica?

Niemand wil graag littekens. Het ondermijnt je zelfvertrouwen en het kan je belemmeren in je dagelijks functioneren. Gelukkig kunnen wij u helpen. Met medische cosmetica zorgen wij ervoor dat uw littekens (vrijwel) onzichtbaar worden. Zodat u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt. Pas als u weer tevreden bent, zijn wij dat ook. Dat is onze grootste beloning! Heel veel tevreden cliënten gingen u voor.

Waar kunnen wij u mee helpen:

Permanent Mooi heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van medische tatoeages.  Daarom maken wij medische tatoeages met een 3D-effect in meerdere kleuren en technieken. Dankzij de verfijnde technieken en de juiste pigmentatievloeistof krijgt u een mooi en natuurlijk ogend resultaat.

Natuurlijk resultaat van medische cosmetica

Elke behandeling begint met een grondige analyse van de huid. Daarmee bepalen we de juiste pigmentatiekleur, zodat het litteken de juiste kleur krijgt, die harmonieert met de omliggende huid. De behandeling bestaat uit 2 of meerdere sessies.

Voor onze samenwerkingen met artsen en specialisten met onze praktijk
Klik hier

Voor onze stap voor stap werkwijze van medische cosmetica
Klik hier

Werkwijze

Werkwijze van medische cosmetica We vinden het belangrijk dat onze cliënten op de hoogte zijn van de werkwijze van medische cosmetica. Zo weet u wat u van ...
» Lees verder

Tepel- en tepelhoftatoeage

Permanent Mooi maakt gebruikt van dermopigmentatie.

Voor het inkleuren van littekens rond de tepelhof en voor het volledig hertekenen van tepel en tepelhof kunt u bij ons terecht.

» Lees verder

Inkleuren van littekens door dermopigmentatie

Dankzij deze ingenieuze pigmentatie techniek wordt de natuurlijke uitstraling van de huid nagebootst. Het resultaat? Een litteken dat zo goed als onzichtbaar is.

» Lees verder

Hazenlip correctie

Permanent Mooi maakt elke hazenlip zo goed als onzichtbaar.

Met behulp van de juiste pigmentatie kleur vullen we het pigmenttekort in de huid aan. Zo krijgen de lippen weer een natuurlijke kleur en vorm.

» Lees verder

Reviews

Het welzijn van de client staat bij ons boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten van ons vinden? Bekijk dan hier in de reviews wat hun ervaring was na een of meerdere Permanent Mooi behandelingen.

» Lees verder

Veelgestelde vragen | Medische cosmetica

Hoe werkt het? Is het pijnlijk? Hoe lang blijft het zitten?

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over permanente make-up behandelingen. Als u nog vragen heeft kunt u altijd, vrijblijvend, contact met ons opnemen.

» Lees verder

Tips

Bij permanente make-up dient u rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten.

» Lees verder

Tarieven

» Lees verder