Reviews

Het welzijn van de client staat bij ons boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten van ons vinden? Bekijk dan hier in de reviews wat hun ervaring was na een of meerdere Permanent Mooi behandelingen.

Rokjesweer voor mij deze zomer

Ik heb al sinds mijn geboorte twee lelijke pigmentloze vlekken op mijn benen. Het resultaat van een onschuldige erfelijke huidaandoening. Daardoor draag ik echter zelden rokjes of kleedjes in de zomer, omdat ik me daar niet mooi in voel. Tot ik Permanent Mooi leerde kennen. Met dermopigmentatie werden die vlekken op mijn benen ingekleurd en werd de natuurlijke uitstraling van de huid nagebootst. Een verbluffend resultaat. Mijn benen zullen deze zomer zeker te zien zijn!

V.VC. uit R.

Kers op de taart

Twee jaar geleden onderging ik een borstamputatie. Vorig jaar werd mijn linkerborst gereconstrueerd. Het volume kwam weliswaar terug, maar een echte volwaardige tepel had ik niet meer. Daarom koos ik voor een dermopigmentatie-behandeling. Zo kreeg ik een volledig nieuwe en natuurlijk ogende tepelhof. Na het overwinnen van mijn kanker was dit letterlijk en figuurlijk de kers op de taart. Dankzij Permanent Mooi voel ik me nu weer op en top vrouw.

C.V. uit M.

Prachtige vrouwentepels

Door een erfelijke ziekte kennen de vrouwen in mijn familie geen borstontwikkeling. Ik ben 18 jaar en dat gebrek aan borsten woog zwaar, zowel psychologisch als ook op mijn sociale leven. Een plastisch chirurg heeft gelukkig borstimplantaten ingebracht, en Permanent Mooi heeft mijn meisjestepels vervolgens hertekend, gepigmenteerd en iets verhoogd tot mooie vrouwentepels op maat van mijn nieuwe borsten. Ik ben er heel gelukkig mee!

M.VDB. uit S.

B. uit Oss

Hierbij wil ik aangeven dat ik erg tevreden ben over het permanent inkleuren van een litteken in mijn gezicht. Je hebt de juiste kleur toegepast waardoor het nog nauwelijks zichtbaar is. Ik ben hier erg blij mee. Bedankt voor jouw professionele hulp. Ik kan je bij iedereen aanbevelen.

Ik heb voor deze man een litteken in de snorbeharing gecorrigeerd.

B. uit Oss