Permanente Make-up Den Bosch

Waarom kiezen voor Permanent Mooi?

Als je wenkbrauwen maar goed zitten!

Specialist in de 30 plusser die er graag jonger wil uitzien. Dat doe je met name door het juist tekenen van de wenkbrauwen en eyeliner. Belangrijk is om het kleurgebruik daarbij mooi in balans te brengen. Tijdens het ouder worden, met name in de menopauze, verlies je veel kleur in het gezicht. Aan mij de kunst om deze kleur subtiel en terug in balans te brengen. Door dit secuur te doen zorg je dat een ander niet ziet dat het is bijgewerkt met permanente make-up. Al deze belangrijke factoren maakt Permanent Make-up een vak bedoeld voor een specialist. Permanent Mooi, gespecialiseerd in permanente make-up en medische tatoeages al vanaf 2005. 

Met permanente make-up (pmu) hoeft u zich niet meer op te maken en ziet u er heel natuurlijk uit. Het biedt u vele voordelen;

Praktisch

  • Nooit meer slaperig of “last minute” voor de spiegel staan om je op te maken;
  • Geen uitgelopen make-up na het sporten/zwemmen;
  • Geen last meer van allergische reacties op cosmeticaproducten;
  • Na een avondje stappen zie je er nog altijd schitterend uit.

Ethisch

Diensten

Permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Met de microblading techniek kunnen onze specialisten uw dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen sprekend maken.

Permanente eyeliner

Met permanente make-up eyeliner kunt u uw ogen nóg meer laten spreken. Lees meer over onze werkwijze.

Permanente lippen

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners, full lips en shaded lips middels permanente make-up. 

Medische cosmetica & tatoeage

Littekens kunnen je zelfvertrouwen ondermijnen en belemmeren in je dagelijks functioneren. Lees verder… 

Afspraak maken of meer informatie opvragen? 

Neem contact op met onze specialisten.

Permanent Mooi, de permanente make-up specialist in Den Bosch

Permanent Mooi is een ervaren permanente make-up specialist die u voorziet van professionele én discrete behandelingen. Met de beste technieken en trainingen zorgen de specialisten van Permanent Mooi altijd voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Uiteraard bieden wij u een uitstekende service.

Betrouwbaar

Door de jarenlange ervaring van onze specialist is alle nodige kennis in huis. Permanent Mooi is gecertificeerd in medische cosmetica en permanente make-up. U bent in goede handen.

Uitstekende service

Permanent Mooi staat voor een uitstekende service en heeft respect voor uw privacy. U wordt professioneel en discreet behandeld. 

Natuurlijke werkwijze

Met de juiste technieken, oogt uw permanente make-up altijd natuurlijk. U zult heerlijk naar buiten gaan met een glimlach op uw gezicht.

Medische kennis

De kennis in medische cosmetica en het samenwerken met verschillende chirurgen zorgt ervoor dat Permanent Mooi altijd de juiste behandelwijze hanteert. Bekijk hier de artsen waarmee ik samenwerk.

Review door Anny

Mijn ogen zijn de laatste jaren flink achteruitgegaan, waardoor het altijd maar moeilijker werd om mij op te maken. Eye- liner aanbrengen, lukte niet meer. Soms was het lijntje te dik, soms te dun… Daarom besloot ik twee jaar geleden om voor permanente eyeliner te gaan. Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Janny Hanegraaf van Permanent Mooi terecht om een subtiel lijntje te zetten. Drie maanden geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen. Aanvankelijk tekende ik ze zelf bij met een potlood, maar toen werd dat plots nergens meer verkocht. En als ik mijn wenkbrauwen bijtekende met poeder en een malletje, kwam dat heel fake over. Toen ik hoorde dat Janny een nieuwe techniek had, was de beslissing snel genomen. De meeste mensen reageren heel verrast als ik zeg dat ik permanente make-up heb. Je moet dan ook al heel dichtbij komen om het te zien. Ik ontmoet wel eens vrouwen met wenkbrauwen die verkeerd zijn bijgetekend of met een opvallend bruin lijntje rond hun lipcontouren en dan ben ik blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Lees meer over onze tevreden cliënten