Als je ouder wordt, verandert je gezicht. Je wenkbrauwen worden korter en fijner, je wimpers worden dunner en korter, je lipcontouren vervagen. De meesten van mijn klanten zijn 35 jaar en ouder. Mijn oudste klant is 83. Het zijn echt geen ijdeltuiten. Ik help de natuur alleen maar een handje.

Janny Hanegraaf

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Iedereen wil dat wel: er altijd stralend uitzien. Met sprekende ogen, mooi gevormde lippen en fraai gewelfde wenkbrauwen. Dat is ook voor u binnen handbereik! Met permanente make-up (pmu) hoeft u zich niet meer op te maken en u ziet er heel natuurlijk uit.
Heel veel tevreden cliënten ging u voor. Voor permanente make-up in Den Bosch kunt u bij ons terecht. Onze specialisten verzorgen het discreet en vrijwel pijnloos.

Praktische voordelen

  • Nooit meer slaperig of “last minute” voor de spiegel staan om je op te maken.
  • Geen uitgelopen make-up na het sporten/zwemmen.
  • Geen last meer van allergische reacties op cosmeticaproducten.
  • Na een avondje stappen zie je er nog altijd schitterend uit!

Esthetische voordelen

Of bent u op zoek naar onze mogelijkheden voor tepelhoftatoeages en littekencorrecties?
tepelhoftatoeages littekencorrecties

Werkwijze

Hoe werkt het plaatsen van permanente make-up precies?

procedure permanente make-up: Allereerst voeren wij een uitgebreid gesprek met u, om zeker te weten wat u precies wilt. U kunt dan al uw vragen stellen. We ...
» Lees verder

Permanente make-up wenkbrauwen

Heeft u dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen? En u wilt sprekende en fraai gewelfde wenkbrauwen? Dat kan met permanente make-up door de microblading/mesjes-, hairstroke- of ombre techniek van Permanent Mooi.

» Lees verder

Permanente make-up eyeliner

‘Een natuurlijke oogopslag en een sprekende blik’

Met permanente make-up eyeliner kunt u uw ogen nog meer laten spreken. We pigmenteren zwarte of donkerbruine puntjes tussen uw wimperhaartjes en/of we brengen net daarboven ...
» Lees verder

Permanente make-up lippen

‘Volle, symmetrische lippen om te zoenen’

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners, full lips en shaded lips middels permanente make-up. Met permanente make-up lippen komt uw hele gezicht meer in harmonie. De mensen in uw omgeving zien dat u er mooi uitziet, maar niet waardoor. Dat is te danken aan de natuurlijke uitstraling van onze permanente make-up lippen.

» Lees verder

Voor en na

Op deze pagina vind u een impressie van wenkbrauwen voor en na behandelingen bij diverse vrouwen die wij in de afgelopen jaren hebben geholpen. Wij begrijpen natuurlijk ...
» Lees verder

Reviews van onze cliënten

Het welzijn van de client staat bij ons boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten van ons vinden? Bekijk dan hier in de reviews wat hun ervaring was na een of meerdere behandelingen van Permanent Mooi in de praktijken in Den Bosch (NL) en Kalmthout (BE).

» Lees verder

Veelgestelde vragen | Permanente make-up

Hoe werkt het? Is het pijnlijk? Hoe lang blijft het zitten?

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over permanente make-up behandelingen. Als u nog vragen heeft kunt u altijd, vrijblijvend, contact met ons opnemen.

» Lees verder

Tips

Bij permanente make-up dient u rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten.

Overweegt u om een permanente make-up behandeling te ondergaan? Lees dan onze informatie, tips en nazorg zorgvuldig even door.

» Lees verder

Prijzen

Consulten, behandelingen en meer.

Een overzicht van de prijzen van permanente make-up en medische (tepel) tatoeages bij Permanent Mooi. Voor meer informatie over onze prijzen en behandeling kunt u altijd bij ons terecht.

» Lees verder