Als je ouder wordt, verandert je gezicht. Je wenkbrauwen worden korter en fijner, je wimpers worden dunner en korter, je lipcontouren vervagen. De meeste van mijn klanten zijn 35 en ouder. Mijn oudste klant is 83 en dat zijn echt geen ijdeltuiten. De natuur moet ik dan gewoon een handje helpen.

Janny Hanegraaf

Lippen

‘Volle, symmetrische lippen om te zoenen’

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners. Uw hele gezicht komt daardoor meer in harmonie. De mensen in uw omgeving zien dat u er mooi uitziet, maar niet waardoor. Dat is te danken aan de natuurlijke uitstraling van onze lipliners.

Lipliner

Met een lipliner krijgen vage en dunne lippen weer vorm en volume. U ziet er meteen jaren jonger uit.

Full lips

De contouren en de invulling van de lip worden volledig in dezelfde kleur gepigmenteerd.

Lippenstift aanbrengen is verleden tijd!

Shaded lips

De contouren van de lip worden hertekend en het pigment wordt ‘uitgeschaduwd’ om een overgang te creëren van de pigmentkleur naar de eigen lipkleur.

Er zijn twee behandelingen nodig. Hoe komt dat?

Het pigment wordt steeds aangebracht in de lederhuid; dit is de zone tussen het bindweefsel en opperhuid. Aangezien de opperhuid zich om de 28 dagen vernieuwt, gaat een deel van de kleur verloren. Daarom doen we altijd een 2e nabehandeling/retouche om de kleur en vorm te corrigeren. Dit gebeurt na minimaal 4 weken en maximaal 12 weken. Deze bestaat uit opfrissen van de kleur of het aanbrengen van dikkere lijntjes en eventueel donkerder bijtinten.

De nabehandeling is inbegrepen in de kostprijs van de 1e behandeling.

Klik hier voor de voor en na foto’s!