Permanente make-up lippen

‘Volle, symmetrische lippen om te zoenen’

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners, full lips en shaded lips middels permanente make-up. Met permanente make-up lippen komt uw hele gezicht meer in harmonie. De mensen in uw omgeving zien dat u er mooi uitziet, maar niet waardoor. Dat is te danken aan de natuurlijke uitstraling van onze permanente make-up lippen.

De behandeling van permanente make-up lippen bestaat uit lipliner, full lips en shaded lips om de lippen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.

Lipliner

Met een lipliner krijgen vage en dunne lippen weer vorm en volume. U ziet er meteen jaren jonger uit.

 

Full lips

De contouren en de invulling van de lip worden volledig in dezelfde kleur gepigmenteerd.

Lippenstift aanbrengen is verleden tijd!

 

Shaded lips

De contouren van de lip worden hertekend en het pigment wordt ‘uitgeschaduwd’ om een overgang te creëren van de pigmentkleur naar de eigen lipkleur.

 

Er zijn twee behandelingen nodig. Hoe komt dat?

Het pigment wordt steeds aangebracht in de lederhuid; dit is de zone tussen het bindweefsel en opperhuid. Aangezien de opperhuid zich om de 28 dagen vernieuwt, gaat een deel van de kleur verloren. Daarom doen we altijd een 2e nabehandeling/retouche om de kleur en vorm te corrigeren. Dit gebeurt na minimaal 4 weken en maximaal 12 weken. Deze bestaat uit opfrissen van de kleur of het aanbrengen van dikkere lijntjes en eventueel donkerder bijtinten.

De nabehandeling is inbegrepen in de kostprijs van de 1e behandeling.