Een mooie wenkbrauw verjongt, als mijn wenkbrauw maar goed zit.

Janny Hanegraaf

Wenkbrauwen (Microblading)

Hebt u dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen? En u wilt sprekende en fraai gewelfde wenkbrauwen? Dat kan met permanente make-up door de microblading/mesjes-, hairstroke- of ombre techniek van Permanent Mooi.

Het tatoeëren van wenkbrauwen (ook wel microblading of mesjestechniek genoemd) biedt alleen maar voordelen:

  • De techniek kan zelfs bij een erg dunne huid toegepast worden.
  • Ook mensen met blond haar zijn verzekerd van een natuurlijk ogend resultaat.
  • De huid heeft na de behandeling geen last van irritaties. Hierdoor loopt de onderhuidse tekening, na genezing, niet meer uit. Deze techniek is dus ook bruikbaar voor de rijpere/oudere huid.
  • Bij deze techniek worden pigmenten gebruikt die na verloop van tijd veel minder verkleuren. Je bijgewerkte wenkbrauwen blijven er dus langer mooi uitzien.

Eerst wordt er een tekening in potlood gemaakt van de wenkbrauwen. Hierna kunnen we gaan microbladen op basis van dit sjabloon.

12 heel fijne naaldjes zijn in een houder geklemd en samen geslepen tot een mesje. Deze naaldjes worden in pigment gedrenkt. Handmatig tekenen we haartje voor haartje heel ondiep in de huid. Er blijft een restje pigment achter onder de huid. Samen vormen deze restjes pigment de nieuwe getekende wenkbrauwhaartjes. Op deze wijze wordt de huid niet belast waardoor de haartjes na het genezingsproces heel verfijnd zijn. Dat zorgt voor een nóg natuurlijker resultaat.

Prachtige symmetrische en natuurlijk ogende wenkbrauwen zijn dus gegarandeerd!

Klik hier voor onze stap voor stap werkwijze!

Klik hier voor de voor en na foto’s!